Contractor Talk - Professional Construction and Remodeling Forum

Contractor Talk - Professional Construction and Remodeling Forum (https://www.contractortalk.com/forum.php)
-   Site Feedback and Suggestions (https://www.contractortalk.com/f45/)
-   -   Slow Navigation (https://www.contractortalk.com/f45/slow-navigation-117655/)

greg24k 05-09-2012 07:44 AM

Slow Navigation
 
Nathan,

I don't know if it's me or others have the same issue, but when you click on links or trying to post, it takes a while for the server to load them.
I tried other pages on different websites and I didn't have that problem.

I don't know if this is the server or some other other network problems.

Randy Bush 05-09-2012 08:05 AM

Seem to be having some of the same problems too..??

RobertCDF 05-09-2012 08:09 AM

165 Attachment(s)
Painfully slow, nothing else is slow (including your other sites)

Mobile app is slow and won't actually load a thread, even using the mobile browser won't load a thread either.

Inner10 05-09-2012 08:15 AM

It's dog slow...so slow it's caused me to be late for work.

Sir Mixalot 05-09-2012 08:28 AM

Yes, it's slow for me too. Nathan is addressing this issue. :thumbsup:

BrandConst 05-09-2012 09:11 AM

Reminds me of dial up days

Nathan 05-09-2012 09:17 AM

We are working on it folks. Sorry for the trouble.

J F 05-09-2012 09:19 AM

I'm seriously thinking about requesting a refund. http://i677.photobucket.com/albums/v...s/b95fd976.gif

summithomeinc 05-09-2012 09:25 AM

Quote:

Originally Posted by J F (Post 1494277)
I'm seriously thinking about requesting a refund. http://i677.photobucket.com/albums/v...s/b95fd976.gif

When you get it let me know...I'll let you buy the beer with it.

J F 05-09-2012 09:37 AM

:laughing: To heck with that, I'm going to use it to try and find a good handyman. :laughing:

Nathan 05-09-2012 10:32 AM

Can everyone check again and let me know if you are still seeing this issue. It should be fixed.

J F 05-09-2012 10:33 AM

Much quicker/normal on this end. http://i677.photobucket.com/albums/v...s/f828bcec.gif

greg24k 05-09-2012 01:26 PM

Thanks Nathan :thumbsup: Back to normal...

BCConstruction 05-09-2012 04:12 PM

I'm still having issues with threads. Couldn't even find that other thread I posted on about the problems and mine has been dog slow as well since the site come back on line. Some threads don't even open but that issue seems to have gone now.

BCConstruction 05-09-2012 04:18 PM

Well sites much faster but still little laggy compared to before but my issues are my profile don't update my recent posts and when I look for new posts they don't seem to be updating correctly. There a lot under a line that says these threads have no been updated since last visit but may have new posts buti have been on them threads and posted and one I have posted on are removed from the list completely!

TNTRenovate 05-09-2012 04:51 PM

Quote:

Originally Posted by BCConstruction (Post 1494471)
Well sites much faster but still little laggy compared to before but my issues are my profile don't update my recent posts and when I look for new posts they don't seem to be updating correctly. There a lot under a line that says these threads have no been updated since last visit but may have new posts buti have been on them threads and posted and one I have posted on are removed from the list completely!

New posts isn't updating correctly. I just posted on a few threads and it's still showing the same threads. The threads that I just posted on are not coming up.

TNTRenovate 05-09-2012 04:52 PM

And it's much faster than before. I also noticed before that when I quoted someone it would show the tag with their username and then the quote would be attributed to me. It was weird.

Dirtywhiteboy 05-09-2012 05:01 PM

Quote:

Originally Posted by TNTSERVICES (Post 1494498)
And it's much faster than before. I also noticed before that when I quoted someone it would show the tag with their username and then the quote would be attributed to me. It was weird.

My quotes are working fine:blink:

Big Shoe 05-11-2012 05:16 AM

Much better.:thumbsup:
I got to work early yesterday because I gave up and turned off the computer.:laughing:

TNTRenovate 05-11-2012 07:17 AM

Any reason NEW POSTS does not include your own posts any longer?


All times are GMT -5. The time now is 05:03 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.